НПСС и Jobs.bg подписаха меморандум за сътрудничество

Jobs. bg и Национално представителство на студентските съвети в България, днес, 28 Март 2012 година подписаха Споразумение за сътрудничество, което цели да направи диалога  по-активен и ефективен. „Винаги когато предприемаме някаква инициатива, търсим ефективност, защото при нас резултатите са абсолютно измерими. 
И нашата мотивацията това да се случи е изключително висока”, каза още Пламен Вушев.
„В момента комуникацията между висшето образование и бизнеса, макар и да съществува, не е на достатъчно добро ниво”, коментира Ангел Георгиев – председател на Национално представителство на студентските съвети в България.  По думите му студентите виждат основния проблем в липсата на синхрона между търсене и предлагане. „Университетите трябва да произвеждат това, което държавата търси”, заяви още председателят на Национално представителство на студентските съвети в България. Според него първите стъпки са бизнесът да участва в процеса на определяне на учебните планове, а образованието да има практическа насоченост.
 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС и Jobs.bg подписаха меморандум за сътрудничество

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев