Написана от
Етикети

Кариерен форум на НПСС & Jobs.BG

Националното представителство на студентските съвети в Република България и JOBS.BG имат удоволствието да Ви поканят на първия по рода си младежки форум „Визия и предизвикателства. Младежката заетост – дискусия – Бизнес. Държава. Студенти. Университети.”. Форумът ще се проведе на 14 май 2012 г., в зала Сердика, хотел Шератон от 9.30 ч.

Основната мисия на форума е да организира процеса на създаване на мост между държавните институции, бизнеса и висшето образование.

Срещата между представителите на държавата, ръководствата на Висшите училища, топ мениджърите на водещи национални и международни кампании и студентите ще бъде своеобразно начало на едно бъдещо съвместно сътрудничество, имащо задачата да изгради работещ механизъм за справяне с проблемите на образованието в страната.

Реализирайки този проект Националното представителство на студентските съвети в Република България и JOBS.BG, си поставят за цел да търсят посоките, в които да се развиват както компаниите, търсещи подготвен човешки капитал, така и студентите при избора си на професия.

Реализирайки този мащабен проект, бихме искали да поставим основите на едно дългогодишно партньорство, което да има важна роля в икономическия живот на България.

Като част от амбицията ни е да организираме редица съвместни проекти, които да се превърнат в традиция. JOBS.BG се ползва от над 70,000 компании в България от всички сектори на икономиката. Публикуват се повече от 20 000 позиции месечно, кандидатстванията по тях са над 1.8 млн.

Оставайки с уважение се надяваме да приемете поканата да участвате на форума Визия и предизвикателства. Младежката заетост – дискусия – Бизнес. Държава. Студенти. Университети.

За участие и допълнителна информация: Мария Немска, тел. 0882 971 012, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 ОФИЦИАЛНИ ГОСТИ НА СЪБИТИЕТО

totu_mladenov
Тотю Младенов
Министър на труда
и социалната политика
kamelia_lozanova
Камелия Лозанова
Изпълнителен директор
на Агенията по заетостта
irena_sokolova
Ирена Соколова
Комисия по образованието,
науката и въпросите на децата,
младежта и спорта
dragomir_stoychev
Драгомир Стойнев
Председател
на Комисия по труда
и социалната политика
svetlana_angelova
Светлана Ангелова
Зам.-председател
на Комисия по труда
и социалната политика
katia_koleva
Катя Колева
Комисия по труда
и социалната политика
bozhidar_danev
Божидар Данев
Изпълнителен директор
на Българска стопанска камара
  Очаквайте още...
   
   

 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Кариерен форум на НПСС & Jobs.BG

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев