Написана от
Етикети

Държавната администрация отвори врати за студентите

Старира набирането на кандидати за стаж в държавната администрация по проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация“.Стажантите ще могат да кандидастват за едномесечен неплатен стаж с фокус върху придобиването на практически опит, нови професионални умения и запознаване с културата и атмосферата в държавната администрация.
На 24 Юли 2012 година стартира процедурата за кандидастване за стаж в държавната администрация. Стажовете ще се проведат на два етапа в периода септември-ноември 2012 г. Първият етап стартира на 17 септември 2012 г., като в него могат да вземат участие всички български граждани – студенти в университети в страната и чужбина след завършен втори курс.

Интересът към стажантската програма от структурите на държавната администрация за първия стаж е голям. Заявени са 815 стажантски места в 155 административни структури в 106 населени места в цялата страна. Всички заявени места са обявени на www.jobtiger.bg/staj.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Държавната администрация отвори врати за студентите

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев