Написана от
Етикети

Поздравителен адрес от Председателя на НПСС Ангел Георгиев

За мен е истинска чест и удоволствие да Ви поздравя от името на Националното представителство на студентските съвети в  Република България и да Ви пожелая здраве, мъдрост и сила, за да постигате успехи, за да бъдете смели в мечтите си и успешни в реализацията им. В днешната динамична реалност на глобализация и конкуренция, ние, академичната общност на страната, трябва да бъдем по-мобилни, по-всеотдайни, по-иновативни и по-креативни.

Уважаеми преподаватели, студенти и служители на Висшето училище, желая Ви успешна 2012/2013 учебна година.

Година, изпълнена с много реализирани проекти и начинания, с високи постижения, с неспиращ стремеж за усъвършенстване и обучение в съответствие с международните стандарти.

Националното представителство на студентските съвети има отговорната и не лека задача да отстоява правата и интересите на над 285 хиляди студенти, обучаващи се във Висшите училища в страната.

Водени от общата ни мисия да предоставим равни права на студентите и заемайки важна роля в студенския живот на Висшето училище, ние, студентските представители сме призовани да бъдем партньори в процесите на активния диалог между студентската и академичната общност.

Нека продължим да утвърждаваме Студентските съвети като уважавана институция, припозната от студентската общност в страната.

Нека заедно да работим за адекватни решения, креативни идеи и градивни политики в името на студента!

На добър час през новата 2012/2013 учебна година!

Ангел Георгиев
Председател  

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Поздравителен адрес от Председателя на НПСС Ангел Георгиев

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев