Фандъкова разговаря със студентите от НПСС

Студенти от студентски съвети в столицата се срещнаха с Йорданка Фандъкова по повод проблемите на студентската общност и възможности за разрешаането им.
На 6 декември, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова прие представители на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в Република България, водени от Петър Чаушев, председател на НПСС.
По време на срещата, на която присъстваха ръководителите на студентските съвети от Софийски университет „Св.Климент Охридски”, от Националната художествена академия, от Нов български университет, от Технически университет в София, кметът Йорданка Фандъкова поздрави студентите с предстоящия празник 8 декември. Тя посочи също, че в Столичната община има възможност студентите да проведат стаж по определени дисциплини.
От своя страна представителите на студентските съвети обсъдиха проблемите на Студентски град и картите за градски транспорт в София. Организаторите поканиха кмета да участва в журирането и да връчи награда в конкурса „Студент на годината”. Церемонията по награждаването на традиционното издание на конкурса ще се проведе на 20 декември в „Малък градски театър зад канала”.
В надпреварата за студент на годината участват над 100 души, излъчени от висшите учебни заведения в цялата страна. Те се състезават в девет категории, а настоящата кампания е под надслов „Да подкрепим изкуството”.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Фандъкова разговаря със студентите от НПСС

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев