Деян Иванов е Студент на годината '2010

С официална  церемония приключи Националният приз „Студент на годината”, който се провежда за четвърта година под мотото  „В подкрепа на висшите училища по изкуствата”.
Над деветдесет студента от тридесет и два университета се съревноваваха за приза „Студент на годината”, които бяха оценявани от експертно жури, а сaмите награди бяха връчени в Малък градски театър зад канала.
 
За победител в тазгодишното издание „Студент на годината” беше определен Деян Иванов от Висше транспортно училища „Тодор Каблешков” , чиято награда лично връчи министърът на образованието, младежта и науката проф. Сергей Игнатов – патрон на събитието.
 
Награди за научни постижения, класифицирани съобразно ПМС №125 на МС от 24.06.2002г. по области на образование и професионални направления получиха:
  • Иван Тодоров Тодоров – Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив в категория “Педагогически науки”
  • Енчо Тилев Тилев – Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” в категория „Хуманитарни науки”
  • Теодор Мирославов Тотев – Софийски университет “ Св. Климент Охридски” в категория  “Социални, стопански и правни науки”.
  • Димитър Славов Димитров – Софийски университет “Св. Климент Охридски” в категория  “Природни науки, математика и информатика”.
  • Деян Красимиров Иванов – Висше транспортно училище “Тодор Каблешков” в категория  “Технически науки”.
  • Тома Ивов Щилянов – Лесотехнически университет – София в категория “Аграрни науки и ветеринарна медицина”.
  • Георги Петров Божилов – Национална спортна академия  “Васил Левски” в категория “Здравеопазване и спорт”.
  • Хрисимир Здравков Дамянов – Национална музикална академия  “Панчо Владимиров” в категория  “Изкуства”
  • К-т гл. Ст. Десислава Ангелова Русева – Висше военноморско училище  “Н. Й. Вапцаров” в категория  “Сигурност и отбрана”
 
За чуждестранен студент на 2010 година, комисията определи Джонатан Джеймс Крос от Висше училище Международен колеж – Добрич.
За цялостен принос, Изпълнителният съвет на Националното представителство на студентските съвети в Република България определи Зорница Танева от Пловдивски университет  “Паисий Хилендарски” и Мирослав Луканов от Национална спортна академия „Васил Левски”.
За най- известен български студент в света беше избран Васко Василев.
 
*****************
 
7dniSGТодор Тотев, студент на годината в категория "Социални и правни науки" и Енчо Тилев, студент на годината в категория "Хуманитарни науки" в предаването на тв 7, "Бодилтик"

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Деян Иванов е Студент на годината '2010

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев