Написана от
Етикети

Ранчински представи проблемите на спорта

Главният секретар на Националното представителство на студентските съвети ще представи проблемите на спорта по време  на заседанието на Парламентарната комисия по образование, науката и въпросите на децата, младежта и спорта.
На 26 Януари главният секретар на НПСС Ангел Ранчински участва в заседанието на Парламентарната комисия по образование, науката и въпросите на децата, младежта и спорта, където беше разгледан Проект за решение за приемане на Национална стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта в Република България 2010-2020 г.
В изказването пред комисията, г-н Ранчински сподели притесненията си, че в националната стратегия не се засяга студентският спорт.
Все още не са решени и проблемите с финансирането на АУС Академик, което на практика лишава от смисъл спортуването на студентите.
В заключение от проведената дискусия, председателя на Комисията Огнян Стоичков благодари на Националното представителство на студентските съвети за становището, като подчерта, че то е конструктивно и полезно.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ранчински представи проблемите на спорта

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев