Написана от
Етикети

НПСС отбеляза 14 Февруари

Национална АНТИ-СПИН кампания се преведе в цялата страна по време на отбелязването на 14 Февруари - Деня на влюбените, в която се включи и Председателя на Националното предстаителство на студентските съвети. 
Световен ден на влюбените - 14 февруари беше отбелязан в София от БЧК в партньорство с Националното представителство на студентските съвети в България, THE MALL и Българската асоциация по семейно планиране и сексуално здраве. Организаторите проведоха Анти СПИН кампания под наслов "Пази любовта отговорно".
На събитието присъства лично и председателят на НПСС д-р Петър Чаушев, а инициативата имаше за цел да  повиши по интерактивен начин информираността на обществото за начините на предаване и предпазване от ХИВ. Акцията стартира в 11.30 часа с разпространение на информационни материали, любовни послания, викторини, „ходещи сърца” и фотоизложба. След 17 часа посетителите на търговския център имаха възможността да участват в много игри с награди и да се забавляват с  музикално-сценичната програма. На място бе разположена и лаболатория за безплатно и анонимно изследване за ХИВ.
Разгледай снимките от събитието ТУК

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС отбеляза 14 Февруари

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев