Представителна делегация на НПСС участва в честванията на връх Шипка.

Делегация на Националното представителство на студентските съвети в Република България участва в тържествата по случай 140-годишнината от Освобождението на България на връх Шипка.

На 03 Март 2018 година делегацията на НПСС се присъедини към представителите на университетските общности, които участваха в отбелязването на националния празник на България на връх Шипка по повод 140-годишнината от Освобождението на България. Председателят на НПСС – г-жа Яна Вангелова, Зам.-председателят - г-н Даниел Парушев, представители на ръководството на организацията, Студентски съвети от София и цялата страна присъстваха на панихидата в памет на загиналите за свободата на България, която се състоя на площадката под връх Шипка.

Снимки от събитието

По-късно делегацията поднесе венец от името на студентската общност в България.
Зам.-председателят на НПСС - г-н Иво Финков, участва с представителен блок в тържествата по случай 140 години от Освобождението на България в град Пловдив, където поднесе венец от името на Национално представителство на студентските съвети.

Представителни части на Студентските съвети участваха в тържествата по случай 140 години от Освобождението на България във Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен, София, Русе, Благоевград, Габрово и Смолян.

На 3 Март всяка година изразяваме своята почит към хилядите герои, отдали живота си за свободата на Отечеството.

Той е пример за героизма на бойците, опълченците и на всички знайни и незнайни българи, отдали живота си в борбата за свобода.
Нека в този тържествен ден да покажем нашата признателност и да сведем глави пред хилядите герои, загинали за свободата ни!

Нека помним и реализираме техните идеи, завети, мечти за силна и свободна България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

IMG 9000

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Представителна делегация на НПСС участва в честванията на връх Шипка.

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев