НПСС организира среща на студенти по ПМС №103 и 228

Национално представителство на студентските съвети в Република България проведе поредна среща с обучаващите студенти, приети в България по Постановление на Министерски съвет №103 и 228.

Срещата, организирана от Националното представителство на студентските съвети съвместно с Центъра на бесарабските българи в България, се проведе със студенти, приети по Постановление на Министерски съвет № 103 и № 228.

Събитието се проведе на 23 Ноември 2018 година в зала „Галерия” на Национална художествена академия. На събитието присъстваха Милена Димитрова, доц. Мария Фъртунова, които запознаха студентите с възможностите за обмен и отношения между общността.

Снимки от събитието може да видите ТУК

Председателят на НПСС – г-жа Яна Вангелова представи дейността на националната студентска организация в България и информира студентите за дейностите и проектите, в които могат да се включат. Г-жа Вангелова запозна участниците във форума с възможността да се обръщат към екипа на НПСС по всички въпроси, които касаят студентските права, интереси и отношения.

В края на срещата всички участници се обединиха около идеята, че подобни срещи в бъдеще ще бъдат превърнати в традиция.

Последвате ни във Facebook

 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС организира среща на студенти по ПМС №103 и 228

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев