Студентската общност с признателност към загиналите за Освобождението на България

Представителни делегации на Националното представителство на студентските съвети в Република България участваха в честванията по случай отбелязването на 141 години от Освобождението на България.

Представители на Националното представителство на студентските съвети в Република България и Студентски съвети от цялата страна участваха в честванията по случай 141 години от Освобождението на България от турско робство.

Председателят на НПСС – Яна Вангелова заедно със зам.-председателя на организацията и представител на Университета за национално и световно стопанство – Даниел Парушев и Иванка Ладжова – Председател на Контролния съвет на НПСС и представител на Висше училище по телекомуникации и пощи поднесоха венец на признателност към загиналите в боевете при връх Шипка. Делегацията на НПСС, състояла се и от представители на Студентските съвети от гр. София, посети връх Шипка, за да окаже своята признателност и поклон пред загиналите за СВОБОДАТА на България.

Венци и цветя от Национално представителство на студентските съвети в Република България по случай отбелязването на Освобождението на България и признателност към загиналите бяха поднесени пред паметника на руските освободители в град Пловдив от Зам.-председателя на НПСС и представител на Университет по хранителни технологии – Иво Финков.

Венец с почит към загиналите за Освобождението на България беше връчен и в град Бургас от Станислав Иванов – член на Контролния съвет на НПСС и представител на Бургаския свободен университет и Ереджеп Ереджеп – Зам.-председател на Студентски съвет на Университет „Проф. д-р „Асен Златаров”.

Снимки от събитието 

3 март е денят, на който всяка година изразяваме своята почит към хилядите герои, отдали живота си за свободата на Отечеството.

Той е пример за героизма на бойците, опълченците и на всички знайни и незнайни българи, отдали живота си в борбата за свобода.
Представители на Студентските съвети взеха участие в тържествата по случай 141 години от Освобождението на България във Варна, Велико Търново, Плевен, София, Благоевград, Габрово, Русе и Смолян.

Снимка на Национално представителство на студентските съвети.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Студентската общност с признателност към загиналите за Освобождението на България

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев