Връчват 7-тe награди "Носители на просвета"

Националното представителство на студентските съвети за седма поредна година организира национален конкурс "Носители на просвета". Конкурсът е по повод 24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Националният конкурс "Носители на просвета" традиционно се провежда под патронажа на Министъра на образованието и науката.
Защо „носители на просвета"? Защото развитието на културата, образованието и науката са истинските носители на надеждата за по-доброто и устойчиво бъдеще на България. И всички добри идеи и примери в тази насока следва да се отбелязват, отличават и насърчават.

Организатор на конкурса е Национално представителство на студентските съвети в Република България.
Конкурсът цели да събере, покаже и популяризира именно онези положителни събития, идеи, послания и личности в България, които свързваме с темите за развитието и по-доброто бъдеще на българската култура, образование и наука.

Имаме удоволствието да Ви поканим на 17 Юни 2019 година от 17:00 ч. в зала „Галерия” на Национален студентски дом, където ще се проведе церемонията по обявяване и награждаване на победителите от конкурса.
В рамките на церемонията ще бъдат наградени и победителите от конкурса за изработка на лого на 76-то Общо събрание на Европейския студентски съюз.

Категориите на конкурса са общо пет:
- снимка;
- кратко есе (до три страници); номинация на личност от българската културна, образователна или научна общност;
- кратък текст за добра практика или идея за такава практика в сферата на културата, образованието или науката;
- кратко съобщение до 280 знака в социалните мрежи Twitter или Facebook.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Връчват 7-тe награди "Носители на просвета"

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев