Ръководството на НПСС на работна среща във ВСУ "Любен Каравелов"

Поредна среща на екипа на Национално представителство на студентските съвети с академичните ръководства беше осъществена с домакин ректора на Висше строително училище „Любен Каравелов” в град София.

Снимки от срещата
Представители на ръководството се срещнаха с ректора на Висше строително училище „Любен Каравелов”. Делегацията в състав: Даниел Парушев – Председател на НПСС, Лора Крашевска от Изпълнителния съвет на организацията и Мартина Стоянова от състава на Контролния съвет на НПСС участваха в работна среща с ректора и председателя на Студентския съвет на висшето училище.
Срещата, инициирана от студентите, се проведе във връзка с водената от НПСС политика за подобряване на диалога с висшите училища и прозрачността на работата на НПСС. По време на срещата домакините от ВСУ споделиха пред гостите, че във висшето училище в рамките на учебната година се обучават близо 700 студенти, а с оглед на извънредното положение семестърът е бил удължен с един месец.
По време на разговора ректорът на висшето училище се похвали и с широк кръг от партньорска мрежа по програма Еразъм, включваща 27 държави.
В рамките на срещата двете страни коментираха и съвместно бъдещо партньорство и сътрудничество, с което да се работи върху повишаване качеството на образованието и социалната среда за студентите.
От своя страна студентският съвет благодари за подкрепата и доброто сътрудничество на ръководството на НПСС и възможността за провеждане на срещата

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството на НПСС на работна среща във ВСУ "Любен Каравелов"

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев