Ръководството разговаря с организациите в Национален студентски дом

Разговор за съвместно партньорство и развитие на съвременното изкуство беше темата на разговора между представители на ръководството на Национално представителство на студентските съвети (НПСС) и Петя Божинова от Регионалния център на Балканите за университетски театър – Театър-студия „Студентина”.

Разговорът между двете организации е по инициатива на Даниел Парушев – Председател на НПСС и във връзка с изпълнението на платформата за управление на НПСС в мандат 2020-2022 година.
Двете страни разговаряха по множество теми, които засягат общата дейност на организациите в сградата на Националния студентски дом, както и бъдещите общи допирни точки.
Студентският център за театър и сценични изкуства се ръководи от театър-студио „Студентина“, основан през 1958 г. в Националния студентския дом. Създал е няколко десетки представления. Участвал е в множество наши и международни театрални фестивали. От 1995 г. театър-студио „Студентина“ е част от Световната асоциация на университетските театри и представлява Регионалния център на Балканите на тази асоциация.
Организацията развива творчески център в сградата на Националния студентски дом под наименованието „Студентски център за театър и сценарични изкуства”.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Ръководството разговаря с организациите в Национален студентски дом

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев