НПСС с поздрав към студентите на ВУТП

Председателят на НПСС – Даниел Парушев участва в тържествената церемония по случай откриването на учебната 2020/2021 година и връчването на дипломите на завършващите студенти във Висшето училище по телекомуникации и пощи.

Даниел Парушев връчи дипломата на отличения с най-висок успех студент в специалност „Смарт лидерство” и поздрави студентската общност от името на националната студентска организация. „Днешният ден е изпълнен с много предизвикателства и вълнения за първокурсниците и завършващите студенти.

Снимки от събитието

За тези, които прекрачват прага на Висшето училище по телекомуникации и пощи, това е една нова среда. Не спирайте да мечтаете и да търсите отговорите на своите въпроси, не спирайте да се учите и да надграждате своите знания и умения. Бъдете активни и вървете винаги напред с гордо вдигната глава, защото сте част от общността на вашето висше училище. Учете се и търсене своята реализация на пазара на труда.”, сподели пред аудиторията председателят на НПСС.

В обръщението той похвали ръководството и Студентския съвет за активната работа и постигнатите резултати за осигуряване на средства в рамките на отпуснатите 100 млн. лева за ремонт на студентските общежития.

В рамките на церемонията като официални лица присъстваха още г-жа Таня Михайлова – зам.-министър на образованието и науката, депутатите д-р Станислава Стоянова и доц. д-р Николай Цонков, г-жа Смилена Костова от Министерството на икономиката, кметът на район "Студентски" Петко Горанов и Явор Колев от Настоятелството на ВУТП.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС с поздрав към студентите на ВУТП

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев