Лидия Даскалова от НПСС приветства студентите на ВСУ

С тържествена церемония на открито беше отбелязано началото на учебната 2020/2021 година във Висшето строително училище „Любен Каравелов”.

От името на Националното представителство на студентските съвети поздравителен адрес по случай новата учебна година отправи Лидия Даскалова – заместник-председател на организацията.

Снимки от събитието

От началото на своята дългогодишна история до днешни дни ,ВСУ “Любен Каравелов” продължава успешното си развитие като съвременно конкурентноспособно висше училище.

То изучава едни от най-подготвените кадри в областта на строителството и архитектурата. Освен церемонията по откриване, висшето училище отбеляза още един повод – откриването на новия модернизиран спортен комплекс.

Той разполага с обновен външен терен за футбол, шест игрища за тенис и терен за футбол на закрито (тип „балон”), който е най-големият на територията на град София към днешна дата. Спортният комплекс вече е достъпен за ползване от студентите, а местоположението му на територията на кампуса на университета е още едно улеснение за тях.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Лидия Даскалова от НПСС приветства студентите на ВСУ

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев