Зам.-председателят на НПСС Станимир Бояджиев участва в откриване на учебната година в Русенски университет

Заместник-председателят по Международна дейност и сътрудничество на Националното представителство на студентските съвети в Република България и председател на Русенски университет „Ангел Кънчев” Станимир Бояджиев поздрави студентите и гостите на тържествената церемония по случай откриването на учебната година в Русенски университет „Ангел Кънчев”.

На церемонията като официални гости присъстваха още г-н Пенчо Милков – кмет на Община Русе, г-н Валентин Колев – зам.-областен управител на Област Русе, г-н Искрен Веселинов и г-н Георги Стоилов – народни представители и др.

Снимки от събитието

В своето приветствие към студентите, от името на националната студентска организация, г-н Бояджиев им пожела да търсят себе си, да се учат и да не забравят, че студентите са настоящето и бъдещето на България.

Учебната година в Русенския университет започна в навечерието на 75-годишнината от основаването на висшето училище, което през годините никога не е правило компромиси с качеството на образованието. Тържествената церемония в Русенски университет „Ангел Кънчев” беше проведена при спазване на всички епидемиологични мерки.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Зам.-председателят на НПСС Станимир Бояджиев участва в откриване на учебната година в Русенски университет

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев