Председателят на НПСС с обръщение към студентите в АМТИИ

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България Даниел Парушев поздрави студентите по време на церемонията по откриване на учебната година на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев”.

Снимки от събитието

По време на церемонията председателят на националната организация отправи поздравления към студентите, преподавателите и академичното ръководство на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство от името на националната студентска организация. Г-н Парушев пожела на студентите години, изпълнени с емоции, успехи, да следват мечтите си и да не спират да надграждат своите знания.

Председателят на националната организация в заключение пожела вдъхновение, креативност и попътен вятър. Откриването на учебната година на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев” беше проведено при спазване на необходимите противоепидемиологични мерки.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Председателят на НПСС с обръщение към студентите в АМТИИ

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев