НПСС и АМОР проведоха разговор за бъдещи съвместни инициативи

Председателят на Националното представителство на студентските съвети – Даниел Парушев, който представлява и УНСС в националната студентска организация и Лидия Даскалова – зам.-председател на организацията и представител на Софийски университет „Св. Климент Охридски” се срещнаха с Вадим Рошманов и неговия екип от Асоциация за международно обществено развитие – АМОР.

Снимки от събитието

Срещата на организациите се проведе в сградата на Националния студентски дом, където се намира и седалището на НПСС. По време на срещата двете организации обсъдиха възможностите за провеждане на общи инициативи, които да бъдат насочени към студентската младеж и да обхващат активността на общността в сферата на предприемачеството, възможностите за обмен и надграждане на компетентностите им.

Срещата в офиса на НПСС се проведе и във връзка с политиките, които ръководството на организацията е поело пред Студентските съвети за прозрачност и засилване на активния диалог с НПО сектора и близки до дейностите на организацията партньори. Двете страни се разбраха, че продължават комуникацията си за общи съвместни проекти и инициативи.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС и АМОР проведоха разговор за бъдещи съвместни инициативи

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев