Написана от
Етикети

НПСС с международно признание

Европейската студентска организация избра своето ново ръководство, в което участва и представител на България.
 
 
 

Снимки от Общото събрание на ESU

На поредното 60-то Общо събрание на Европейския студентски съюз (ESU), състояло се в Естония на 05 Май 2011 година, организацията избра новото си ръководство, в което участва и Калоян Костадинов, представител на НПСС България.

Калоян Костадинов е избран за член на Изпълнителния съвет на ESU и ще упражнява правомощията си заедно с още двама избраници в следващата една година. Той е студент във Висше училище Международен колеж – Добрич и е член на Комисията по международна дейност в НПСС.

„Изборът на Калоян Костадинов в Изпълнителния съвет на ESU е признание за цялостната политика на НПСС. Това е най-големият  успех в историята на организацията, като участието в ESU. Надявам се това да е началото на една сериозна възможност в участието ни в политиката на европейското образователно пространство.” - сподели Председателят на НПСС - д-р Петър Чаушев.

В края на тази година Националното представителство на студентските съвети и БСС ще бъдат домакини на 61-то Общо събрание на ESU, което ще се проведе във Варна.

Очаква се събитието да бъде едно от най-значимите мероприятия за студентите в Европа.

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС с международно признание

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев