Open Student Fest 2011

„Open student fest 2011” е празничен фестивал за всички студенти от различните Висши училища и гражданите на гр. Пловдив. Инициативата има за цел да популяризира студентския спорт, изкуството, творчеството, знанията и уменията на студентите в различни сфери на живота.
Организатори: Студентските съвети при: Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”; Медицински университет ; Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство; Аграрен университет; Университе за хранителни технологии; Технически университет- София- Филиал Пловдив; Европейски колеж по икономика и администрация; Колеж по икономика и управление.
 
Спонсори и партньори:
Община Пловдив, Областна Администрация Пловдив, Национално Представителство на Студентските Съвети в Р. България, radichev.com, Orange.bg, Жанет 45, АПАО, Сосиете Женерал Експресбанк, Бюро за туризъм и приключения Пълдин, Клуб Хистерия, Такси Пловдив, Пицарии Златната крушаl, Whisky bar Emona и др.
 

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Open Student Fest 2011

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев