Стартират Националните летни студентски игри 2011

Националните летни студентски игри "Летен университет" ще се проведе за поредна година от 24 до 29 август в к.к. Албена.

Проектът на НПСС стартира като „Национални студентски игри” през 2002 година. Първото издание на летните игри се провежда в с. Кранево, Община Балчик. В по-късен етап проектът се именува „Летен университет”. През 2009 година инициативата приема наименованието Национални летни студентски игри "Летен университет".

Основна идея на Летния университет (Националните летни студентски игри) е да развие студентския спорт, като излъчи комплексен победител в непрофесионалния и професионален студентски спорт измежду студенти от всички Висши училища в Република България. Организаторите си поставят за цел да популяризират масовия непрофесионален и професионален спорт сред студентите, както и да се привлече по-голям брой активно занимаващи се със спорт в свободното си време студенти към Уиверситетските спортни клубове за участие в междууниверситетски спортни състезания.

Подробности, програма и условия за участие може да намерите наwww.su.npss.bg

facebook група

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини Стартират Националните летни студентски игри 2011

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев