Написана от
Прочетена 6359

Мобилтел АД - Mtel

28
Jun 2011

Мобилтел е акционерно дружество оринтирано в изграждането на GSM цифрова клетъчна мобилна комуникационна мрежа на територията на България. Компанията получава лицензия за планиране, изграждане, поддръжка и използване на първата национална GSM мрежа, основана през 1994 година.

През последните години мобилните комуникации изцяло промениха начина ни на живот. Днес общуваме без да бъдем ограничени от време и място, а мобилните телефони отдавна вече не са само средство за разговор. Телефонът ни буди, чрез него сърфираме в глобалната мрежа, четем вестници, гледаме телевизия, плащаме сметки и купуваме билети за театър и кино. На практика глобалният свят е събран в едно устройство, за което почти няма невъзможни неща.

Безспорно, новите технологии улесняват живота ни, но темата за употребата им винаги е съпътствана от дискусии за възможните рискове за здравето на човека. Все повече хора проявяват безпокойство по отношение на влиянието на мобилните телефони и базовите станции на мобилните оператори върху здравето.

В началото на 2010 година Националното представитество на студентските съвети подписа договор за ползване на мобилните услуги на Мобилтел. С тази крачка ръководството на организацията постави началото на изпълнението на платформата си, като създаде предпоставки за добро информационно обслужване между Студентските съвети на университети и организиране на мобилна информационно система за членовете си.

В контекта на партньорството с Мобилтел, компанията стана един от партньорите на Националното представителство на студентските съвети в осъществяване на научни проекти и масови мериоприятия. 

web site: http://www.mtel.bg

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало За нас Информация Партньори Партньори Мобилтел АД - Mtel

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев