Написана от
Прочетена 2502

Всероссийский студенческий союз

26
Jul 2014

Националното представителство на студентските съвети подписа споразумение за сътруднимество с Националната студентска организация на Руската федерация. Организацията е една от най-големите студентски организации във федерацията и включва представители от 65 региони на Русия.

Russian Student Union е създаден 30 октомври 2010 в Москва.
През ноември и декември 2010 г., бяха проведени учредителните конгреси в 47 области на страната. През януари, всички необходими документи са били представени в Министерството на правосъдието и на 31 януари 2011 г. организацията е регистрирана като руската обществена организация "Национален студентски съюз."

През месец Август 2013 година, в рамките на проекта на НПСС "Летен университет" бе подписано и споразумение за сътрудничество между НПСС и Russian Student Union.

Председателят на Russian Student Union Антоний Швиндт участва в три работни срещи по време на мероприятието, в което се обсъдиха възможностите за сътрудничество между НПСС и НССР, а по време на церемонията по закриване, двете организации подписаха меморандум за сътрудничество и работа по бъдещи съвместни дейности, обмени и научни форуми.

Видео презентация

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало За нас Информация Партньори Партньори Всероссийский студенческий союз

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев