ОТЧЕТ
ЗА ДЕЙНОСТТА НА
НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
за мандат 2012 - 2013

 

Уважаеми, председател на ОС, колеги, приятели,
Днес се изправям пред Вас , благодарен за доверието, което ми гласувахте преди повече от 2 години, Вие и Вашите предшественици и помнещ всички трудности, споделени битки и успехи, през които преминахме.
Времето, в което живеем е трудно и изискващо. Ние трябва да се справяме с предизвикателствата, които ни поднася. В момент на нестабилност и несигурност трябва да продължим да се борим, макар и малко наивно, за ценности и мечти. Трябва да останем верни на възгледите си и мотивирани, за да ги отстояваме докрай.
Днес, ние сме изправени пред сериозни предизвикателства. Предизвикателства, които според мен няма да минат леко и бързо, но ние трябва да ги посрещнем.
Аз вярвам, че днешните млади, сме готови да действаме достойно, готови сме да направим необходимото, за да осигурим щастието и бъдещето си. И като обновяваме себе си тук и в тази страна, ще ставаме все по-силни в света около нас.
 
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Навсякъде където и да погледнем има работа за вършене. Положението, в което се намира страната и икономиката ни призовава към действия, смели и незабавни, и ние ще действаме, както го правихме и през изминалия мандат.
Ще бъдем носители на промени в системата на висшето образование и ще следим за тяхното изпълнение. Ще бъдем критични и дръзки, ще бъдем смели и решителни, ще отстояваме позициите си. Ще работим, за да върнем науката на заслуженото й място, ще изискваме качествено образование, което да посрещне изискванията на новото време. Всички тези неща ние можем да направим. И всичко това ще направим.
Има някои, които подлагат на съмнение размера на нашите амбиции, но аз мисля, че ние можем да ги опровергаем. Предстоят ни много нови предизвикателства, с които трябва да се справим. Успеха ни ще зависи само и единствено от нас. Трябва да работим усърдно, да сме почтени и честни, да сме постоянни и любопитни, да сме лоялни и истински, защото само такива ще бъдем успешни.

Изтегли отчета

Вие сте тук:Начало Отчет за мандат 2012-2013

Банкова информация

Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
BIC: STSABGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Даниел Парушев